جلسه هیئت رهبری اداره ملی ستندرد برگزار گردید.

Moasaq_admin
شنبه ۱۳۹۹/۶/۱۵ - ۱۰:۲۳
جلسه هیئت رهبری اداره ملی ستندرد برگزار گردید.

سه شنبه 1399/سنبله/11 جلسه هیئت رهبری اداره ملی ستندرد به رهبری خواجه جاوید صدیقی معاون تخنیکی این اداره دایر گردید. در جلسه که به همین منظور در دفتر معاونیت تخنیکی دایر گردیده بود؛ رؤسا و آمرین بخش های مربوطه حضور به هم رسانیده و گزارش کارکرد ها و فعالیت های اخیر خود را به مجلس ارائه نمودند. معاون تخنیکی این اداره در رابطه به چگونگی اجراآت بهتر و به موقع صحبت های همه جانبه نموده گفت: ما متعهد هستیم تا مصمم تر از قبل وظایف خویش را به پیش ببریم وی افزود؛ رسانیدن اداره به جایگاه واقعی آن در کشور نیازمند تلاش های صادقانه و شبانه روزی همه بخش های اداره میباشد. در جلسه متذکره روی موضوعات مختلف از جمله بحث روی موضوع تجلیل از روز جهانی ستندرد، اسناد تقنینی اداره، تفاهم نامه با کشور عربستان سعودی، مشکلات پروژه انکشافی منظور شده سال 1399 و پروژه انکشافی سال 1400 بحث و تبادل نظر صورت گرفت. در اخیر آقای صدیقی تأکید کرد تا بخش های مربوطه وظایف محوله شان را با دقت و جدیت کامل انجام دهند.

امضای تفاهمنامه دو جانبه میان اداره ملی ستندرد و وزارت دولت در امور شهدا و معلولین پنجشنبه 1399/سرطان/19 وزارت دولت در امور شهدا و معلولین در رابطه به سکتور معلولیت تفهمنامه همکاری دو جانبه با اداره ملی ستندرد را امضا کرد.

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۹:۳۶
Background image

در رابطه به اعلان تصمیم اعطای قرارداد نصب پارتیشن ها و دروازه های پی وی سی شعبات اداره ملی ستندرد بابت سال مالی 1404 ؛

اداره ملی ستندرد افغانستان در نظر دارد قرارداد تهیه و نصب پاتیشن ها و دروازه های پی وی سی شعبات اداره ملی ستندرد بابت سال سال مالی 1404 را به شرکت محترم  ساختمانی و سرک سازی افغان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۹:۲۳
Background image

در رابطه به اعلان تصمیم اعطای قرارداد رنگمالی محوطه های داخلی و بیرونی تعمیرات اداره ملی ستندرد بابت سال مالی 1404؛

اداره ملی ستندرد افغانستان در نظر دارد قرارداد رنگمالی محوطه های داخلی و بیرونی تعمیرات اداره ملی ستندرد بابت سال سال مالی 1404 را به شرکت محترم  ساختمانی پرویز هارون حضرتی دارای جواز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۱:۲۴
Background image

در رابطه به اعلان مجدد تدارک تجهیزات پروژه صدور تصدیقنامه های کیفی اداره ملی ستندرد بابت سال مالی 1404

اداره ملی ستندرد از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت می نماید تا در پروسه داوطلبی تدارک تجهیزات پروژه صدور تصدیقنامه  های کیفی اداره ملی ستندرد بابت سال مالی 1404 اشتراک نموده و سافت. . .

BACK TO NEWS

جلسه هیئت رهبری اداره ملی ستندرد برگزار گردید.